Workshop Hiphop & litteracitet – onsdag 24/8 kl 16-17
En kreativ workshop i dans och språk. Vi jobbar med grunderna i hiphopdans och undersöker samtidigt hiphopmusikens texter, titlar och språk. Ha på dig kläder du kan röra dig och svettas i!Fri entré, från kl 13 år. Drop-in, ingen föranmälan krävs.
Plats: Gottsunda Dans & Teater

Föreställningen Own Boss – torsdag 25/8 kl 19
Förväntningar på tjejer är många och ofta motstridiga. Vem har bestämt det? Vem bestämmer egentligen?  Own Boss bygger på dansarnas egna tankar och idéer om hur det är att vara ung tjej idag. Tjejer som slutar med sina fritidsintressen om de skaffar pojkvän, men förväntas titta på killens matcher och konserter. Hur förhåller vi oss till den där snubben? Han som ofta bestämmer mer än han själv vet. De flesta unga tjejer har anpassat sig till en sån snubbe. I vår föreställning heter han Brian. Föreställningen tog avstamp i en av dansarnas egna ord: ”Mitt motto är att vara min egen Boss”. Låt dem inspirera dig.

Plats: Gottsunda Dans och Teater. Gottsunda Centrum

Dansworkshop – fredag 26/8 kl 15-16 
En workshop där vi jobbar med grunderna i hiphopdans. Ha på dig kläder du kan röra dig och svettas i! Workshopledare: Sofia Ribeiro

Ålder: Alla åldrar, Drop in – ingen föranmälan krävs!
Plats: Gottsunda Dans & Teater

Breaking Battle 7 to smoke fredag 28/6 kl 19-21
Arrangeras av Vi unga breakare i Uppsala tillsammans med Gottsunda Hiphop. Breakare från hela Norden kommer till Gottsunda för att dansa och tävla.

På Stora scenen, parkeringen utanför Gottsunda Centrum.

Dansföreställning: Välkommen till Gottsunda – lördag 27/8 kl 15:00
Genom en communitydansföreställningen berättar tre dansare en berättelse om sina egna favoritplatser i området. Alla dansarna är själva från Gottsunda och har många minnen, bilder och berättelser härifrån. Kom och dela dem med oss! Välkommen till Gottsunda!

Fri entré – ingen föranmälan krävs.
Plats: Kyrktorget i Gottsunda. Vid regn inne i restaurangen Mandarin Garden i Gottsunda Centrum.